Χρόνος προετοιμασίας : 15 λεπτά / χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Αποδίδει 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
350 γρ μπρόκολο (κομμένο)
15 γρ καλαμπόκι
200 γρ σπαγγέτι
4 σκελίδες σκόρδο
100ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
50 γρ βούτυρο
16 γραμμάρια κόκκινο τσίλι
15 γραμμάρια δεντρολίβανο
Μαύρο πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Εκτέλεση: Βράζετε τα ζυμαρικά για περίπου 8 λεπτά και το μπρόκολο για περίπου 6 λεπτά και στη συνέχεια το στραγγίζετε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο. Προσθέτετε το τσίλι το καλαμπόκι και το δεντρολίβανο. Στη συνέχεια ρίχνετε το βούτυρο και ανακατεύετε καλά και στο τέλος τα ζυμαρικά σε χαμηλή φωτιά.Σερβίρετε.
Διατροφικά Σχόλια: Χαμηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο καθώς δεν περιέχει κοτόπουλο ή ψάρι.Το συγκεκριμένο γεύμα είναι επίσης κατάλληλο για άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλής πρωτεΐνης.






