Σαλάτα με μαύρα φασόλια και κους-κους

imagesCA4WEFKZΑποδίδει 4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ

1 κούπα του τσαγιού κους- κους ολικής άλεσης

2 κούπες του  τσαγιού βρασμένο νερό

11/2 κούπα του τσαγιού κατεψυγμένο καλαμπόκι

2 κούπες του τσαγιού μαγειρεμένα μαύρα φασόλια

1 μικρό κρεμμύδι κομμένο

2 πράσα κομμένα  σε φέτες

16 τοματίνια κομμένα

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

½ πιπεριά ψιλοκομμένη

¼ κούπας του τσαγιού κολίανδρο

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο τριμμένο

Εκτέλεση:

Σ’ενα μεγάλο μπωλ τοποθετήστε το κους-κους και προσθέστε το βραστό νερό.Σκεπάστε το και όταν απορροφηθεί το νερό σε περίπου 20 λεπτά προσθέστε το καλαμπόκι και ανακατέψτε.Προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά.

Θρεπτική αξία ανά μερίδα :275 kcals, 1 γρ λίπος, 0 κορεσμένα λίπη, 62 γρ υδατ/κες, 12 γρ φυτικές ίνες, 13 γρ πρωτεΐνες,200 mg νάτριο.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments are closed.