Υλικά: | 600 γρ. νισεστέ200 γρ. αλεύρι κοινό
600 γρ. νερό 40 γρ. μαγιά μπύρας
|
Εκτέλεση: | Λιώνουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό και έπειτα προσθέτουμε το νισεστέ, το αλεύρι και λίγο νερό ακόμη μέχρις ότου γίνει πυκνός χυλός. Τον τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος για όσο χρειαστεί μέχρις ότου φουσκώσει.Το ψήνουμε σε φούρνο στους 250 oC . Όταν μισοψηθεί αλείφουμε το πάνω μέρος του ψωμιού με λίγο λάδι για να ροδίσει.
|






